0,5 szkl.krupczatki
Blaszkę wyłożyć papierem do pieczenia użyłam mniejszej ciasto wyszło grubsze,można spokojnie zrobić w większej formie.Na spód blaszki ścieramy na tarce na grubych oczkach większą część ciasta przyklepujemy delikatnie palcami
i wkładamy do piekarnika nagrzanego do 190 C na ok.20 min.Odstawiamy do wystygnięcia,następnie ubijamy białka ze szczyptą soli na sztywno,wsypujemy stopniowo cukier,i cukier waniliowy cały czas ubijając na najwyższych obrotach,wsypać proszek budyniowy,wlewać stopniowo olej cały czas miksując do połączenia składników,
tak ubitą pianę wylać na podpieczony i zimny spód wyrównać wierzch i układać owoce u mnie mrożone maliny i brzoskwinie,
na owoce zetrzeć resztę ciasta.
Piec w temp.190 C przez 30-40 min.
Ciasto posypać cukrem pudrem.